Mijn favorieten

Bedrijfs onroerendgoed

Langstraat 109, 2242 KL in WassenaarWinkelruimte en bakkerij in totaal begane grond 178 m2, perceel 218 m2 eigen grond.
Riante bovenwoning en grote bergzolder. Achterom of 2e entree via openslaande deuren aan de achterzijde aan het Tuinpad (huisnr. 40). Totaal gebruiksoppervlakte 302 m2.

Indeling:
Begane grond: 178 m2; winkelruimte (frontbreedt 5.26) met doorloop naar de bergruimte, keuken en toiletten en de werkplaats/bakkerij  
(krachtstroom aanwezig).

Bovenwoning:
Eerste verdieping: (111 m2); Riant bovenhuis met eenvoudige keuken en sanitair. De bovenwoning is te bereiken via een vaste trap vanuit de bergruimte gelegen achter de winkelruimte. De bovenwoning biedt een overloop, grote open ruimte waar de eenvoudige keuken staat. Er is een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de winkelstraat.
Tweede verdieping: (13 m2) Via de overloop is via een losse trap de tweede slaapkamer te vinden met badkamer (lligbad, wasbak en toilet).

CV-ketel: merk,Vaillant, 2012
Krachtstroom
Bouwjaar: bouwperiode - 1905
Beschermd Stads/Dorpsgezicht, GEEN Rijks of Gemeentelijk monument
Betonnen begane grondvloer, houten tussenvloer.
Ongeisoleerde kap met kermamische pannen gedekt zadeldak, deels platdak.
Stalen openslaande deuren naar het Tuinpad, overige houten kozijnen voorzien van enkele beglazing.
Begane grond; winkel en bakkerij 178 m2
Bovenhuis/woonruimte 124m2 m2 en overige inpandige ruimte 23 m2
Inhoud totaal 995 m3
Beschikbaar: per direkt

Vraagprijs verkoop: € 650.000 k.k.

Klik hier voor meer informatie en foto's.

----------------------------------------------------------

Van Zuylen van Nijeveltstraat 296, 2242 LM in WassenaarZeer fraai hoekpand van ca 40m2 te huur als kantoor/praktijkruimte met berging/archiefruimte en gedeelde achtertuin (delen met huurder die boven de kantoorruimte woont). Aan de voorzijde van het pand is gelegenheid om 2 auto’s te parkeren. Het pand heeft een fraaie uitstraling en grote etalageruit, daarnaast is dit pand gelegen op een goede zicht locatie midden in het centrum van het dorp, aan een doorgaande weg. De winkels aan o.a. de Luifelbaan en Van Hogendorpstraat zijn aan de overzijde op loopafstand gelegen. Dichtbij wordt elke dinsdag de wekelijkse markt gehouden.
    
Indeling: entree aan de voorzijde, kantoorruimte, deur naar de keuken met vaatwasser, koelkast en gootsteen. Separaat toilet. Aan de achterzijde van het kantoor bevindt zich een deur naar de gedeelde achtertuin. Vanuit de tuin of vanuit de zijkant van het pand is de berging/archiefruimte bereikbaar. Deze ruimte is net als de kantoorruimte voorzien van een alarmsysteem. De kantoorruimte is daarnaast ook nog voorzien van airconditioning.    

Zeer nette ruimte, geschikt voor de zakelijke dienstverlening, op goede locatie!

Vraagprijs verhuur: € 1.200,- per maand

Klik hier voor meer informatie en foto's.

----------------------------------------------------------

Plein 19, 2242 KC in WassenaarSchitterend rijksmonument met gepleisterde lijstgevel en gebogen ingang aan het karakteristieke dorpsplein midden in hartje Wassenaar. Op loopafstand van de levendigheid van het Plein met diverse restaurants en de winkels in de Langstraat. Tegenover de dorpskerk uit 1276, het oudste monument van Wassenaar. Het dorpsplein heeft de veel beschreven monumentale pomp en vormt het sfeervolle einde van de gezellige Langstraat met een grote verscheidenheid aan winkels.  
     
Dit prachtig gelegen, opvallende pand staat detailhandel toe. Een ontheffing voor bijvoorbeeld horeca-gebruik kan worden aangevraagd bij de gemeente, samen met een onderbouwing voor ontheffing van het bestemmingsplan.

Indeling; entree tot winkelruimte met aan zowel de kant van het Plein als aan de kant van Langstraat raampartijen, gang naar de achtergelegen (voormalige) keukenruimte, toilet, beknopte kelder, achterdeur naar berging. Deze berging is tevens te bereiken via de poort aan de zijkant (tussen Plein 19 en Langstraat 3). Oppervlakte ca. 95m2, berging ca. 8m2.

Vraagprijs verhuur: € 2.500,- per maand

Klik hier voor meer informatie en foto's.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring