Mijn favorieten

Onze medewerkers

Gravestate Makelaardij

Selina Leidelmeijer - Schmidt
Register makelaar / taxateur
Selina Leidelmeijer - Schmidt
Mijn wortels liggen in het mooie zuiden, namelijk Noord-Brabant waar ik een gelukkige jeugd had. In 1990 ben ik naar 's-Gravenhage verhuisd en sinds 1991 ben ik actief in de makelaardij. In 2006 heb ik samen met mijn echtgenoot Gravestate Makelaardij overgenomen. Het makelen zit me in het bloed, het vak inspireert mij en verveelt nooit!
Het persoonlijke en menselijke van dit vak maakt elke dag leuk en spannend. In 1998 heb ik mijn NVM-diploma gehaald en vervolgens de vaktest Makelaardij, waarna ik de "belofte of de eed" mocht afleggen.
Eric Meijboom
Kandidaat register makelaar / taxateur
Eric Meijboom
Ik ben vaak verhuisd in mijn leven en ben grotendeels opgegroeid in Frankrijk en spreek daardoor meerdere talen. Na de opleiding HBO Vastgoed heb ik in 2003 het KRMT diploma behaald. Wat mij aanspreekt in de makelaardij is het veelzijdige en dienstverlenende karakter van ons vak en uiteraard de uitdaging om maximaal resultaat te behalen voor onze cliënten! Dat geeft mij voldoening en daardoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd laat ik me graag sportief uitdagen en ben ik vaak te vinden in de prachtige Wassenaarse duinen op mijn racefiets.
Willemijn Tammes Buirs
Kandidaat register makelaar / taxateur
Willemijn Tammes Buirs
Nadat ik mijn studie HBO Facility Management had afgerond, ben ik gestart als Projectmanager en later als Accountmanager. Ondanks dat dit goed bij mijn studie aansloot, kwam ik erachter dat mijn hart toch echt in de makelaardij ligt. Ik ben in 2007 in dienst gekomen bij Gravestate en ben inmiddels Kandidaat Makelaar Register Taxateur (KRMT). De omgang met mensen in een commercieel traject geeft mij enorm veel voldoening, geen dag is hetzelfde in de makelaardij! We werken voor veel grote internationale bedrijven en elke dag spreek ik mijn talen. Dat internationale tintje maakt mijn werk extra leuk!
Shalini Hierdé
Assistent register makelaar / taxateur
Shalini Hierdé
In 2010 heb ik mijn HBO-studie Management Economie & Recht afgerond. Tijdens en na mijn studie ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de advocatuur. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar werkzaam bij Gravestate en werk ik samen met Willemijn op de verhuurafdeling. Sinds 2016 heb ik mijn NVM certificaat behaald en kan ik mijzelf “assistent register makelaar-taxateur” noemen.

In mijn vrije tijd houd ik erg van lekker eten en gezelligheid met mijn vrienden.
Ellen Both
Assistent register makelaar / taxateur - property manager
Ellen Both
Mijn motto is: "Elk probleem is op te lossen!" Ik ben werkzaam als Property Manager en ben de schakel tussen verhuurder en huurder. Ook ben ik ARMT geregistreerd. Binnen Gravestate ben ik verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van alle (verhuurde) flats, villa’s en ook enkele winkels.

Ik sta bekend als een bezige bij die moeilijk stil kan zitten en heb altijd iets om handen. Daarom spring ik in de auto of op de fiets wanneer er een (expat) huurder iets niet begrijpt of er een schade is aan één van de huizen. Na jarenlange ervaring heb ik uitstekende contacten met diverse gespecialiseerde onderhoudsbedrijven. Kortom ik regel de klusjesman, de tuinman, de loodgieter, de schilder, zorg dat parket wordt opgeschuurd, kortom… ik ben meedenkend, opgewekt, vol energie en ervaring . . . . ik sta altijd mijn mannetje.
Crista Smit - Hassing
Financieel beheer
Crista Smit - Hassing
Nadat ik 20 jaar gewerkt had bij een grote bank, was het tijd voor wat anders! Ik bestier bij Gravestate de financiën en dat doe ik met veel zorgvuldigheid en plezier. Het is een beetje mijn eigen winkeltje geworden binnen dit als maar groter wordende kantoor.
Ik zorg ervoor dat alles wat financiën betreft op rolletjes loopt, zowel voor de kantoorboekhouding als de boekhouding m.b.t. de panden die wij in beheer hebben. Dat betekent o.a. dat ik de huren in en doorbetaal aan de eigenaren, eventuele schades afwikkel met de verzekeraars en zorgdraag voor de jaarlijkse huurverhogingen. Inmiddels ben ik al weer 15 jaar werkzaam op deze veelzijdige functie. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek en zit ik o.a. dolgraag op een spinning fiets. Verder ben ik ook regelmatig met plezier in de weer met mijn 3 kleinkinderen.
Stephanie Westgeest
Office manager
Stephanie Westgeest
Stephanie is het vrolijke vertrouwde gezicht aan de balie en telefoon van Gravestate Makelaardij. Naast haar afwisselende functie heeft zij de NVM oriëntatiecursus gevolgd. Inmiddels heeft ze ook haar NVM bouwkunde certificaat behaald in Amsterdam.

Na haar studie toeristisch management, begon ze met haar eerste baan als grondstewardess op Schiphol. Een veelzijdige functie waar ze haar talenkennis een enorme boost gaf en haar klantgerichtheid ontwikkelde. Twee competenties waarmee ze een uitstekende basis legde om op 23-jarige leeftijd bij Gravestate Makelaardij aan de slag te gaan.

Stephanie vindt het heerlijk om op de fiets door haar prachtige dorp naar kantoor te rijden. Ze voelt zich dan ook helemaal thuis in het Wassenaarse, waar ze geboren en getogen is. Het weekend brengt Stephanie het liefste door met haar familie en wandelt ze graag met haar hond.
Marjolein Vogels
Office manager
Marjolein Vogels
Ik ben een gedreven en enthousiast persoon met meer dan 18 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Naast het adviseren en begeleiden van (international) clienten bij de aan- en verhuur van woningen heb ik tevens veel ervaring opgedaan in het commercieel onroerend goed. Sinds de komst van mijn drie kinderen ben ik minder gaan werken en heb ik bewust een stapje teruggedaan. Mede door mijn ervaring, service- en resultaatgerichtheid en commerciële instelling ben ik prima op mijn plek in de binnendienst.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en mijn vrienden. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.
Nicole van Dijk
Office manager
Nicole van Dijk